Mоментът е решаващ за България, излезте и гласувайте, призова лидерът на

...
Mоментът е решаващ за България, излезте и гласувайте, призова лидерът на
Коментари Харесай

Mоментът е решаващ за България, гласувайте, призова Нинова

Mоментът е решителен за България, излезте и гласувайте, призова лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто упражни правото си на глас.

Нинова разяснява, че е сюрпризирана, че толкоз рано има толкоз висока изборна интензивност. 

" Моментът е решителен за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой различен да взема решение за сегашното и бъдещето на фамилиите ви и на децата ви. Аз гласувах за смяна и непоклатимост, да излезем от дъното на всички мрачни ранглисти, за подредена, обективна и обществена България, която няма да остави никого самичък в рецесията и ще се погрижи за всеки. Гласувах за здрав и просветен народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна. Гласувах за обективна България, с цел да има възприятие за правдивост, бъдеще за народа и децата ни. Това е допустима смяна. Зависи от всеки един от нас ", сподели още Нинова.

Председателката на Българска социалистическа партия гласоподава машинно и разясни, че през цялата акция Българска социалистическа партия е агитирала за машинно гласоподаване. По думите й това е един от методите да се понижи фалшификацията на вота.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР